Zachte contactlenzen in Rotterdam

Zachte contactlenzen omgeving Rotterdam? Bij Turnhout Optiek slaagt u altijd. Kom naar onze winkel voor een uitgebreide beoordeling van uw ogen. Na de beoordeling en anamnese kunnen we u vertellen welke contactlenzen er voor u het meest geschikt zijn.  De keuze zijn: Dag lenzen, 2 weken lenzen, 1 maand lenzen , 3 maanden lenzen en 1/2 jaar lenzen.
In de afgelopen jaren is de zachte contactlens zo sterk verbeterd dat momenteel 95% van de gedragen lenzen zacht is. Er zijn in de zachte lenzen twee groepen. Lenzen van traditioneel materiaal op waterbasis en lenzen van silicone materiaal. De traditionele materialen namen zoveel mogelijk water op, water transporteerde de zuurstof naar het oog. Het nadeel van een hoog watergehalte in een lens is dat bij uitdroging van de lens de zuurstof toevoer naar het oog veel minder wordt. U kunt contact opnemen voor het maken van een beoordeling / informatie afspraak op 010 466 53 58.

De silicone materialen nemen zo min mogelijk water op. Silicone transporteert veel makkelijker zuurstof dan water. De silicone lenzen zijn dus gezonder voor uw ogen. Zachte lenzen worden snel vervangen. Normaal is nu 1 maand. Er zijn er ook die elke 2 weken vervangen worden. Stelregel: Hoe sneller vervangen hoe gezonder voor het oog. Turnhout Optiek in Rotterdam past zachte lenzen op het hoogste niveau met de modernst apparatuur aan. Hierdoor kunnen wij de meest ingewikkelde aanpassing tot een goed einde brengen. U draagt uw contactlenzen bij ons altijd via het TLC. Turnhout Optiek in Rotterdam als uw zachte contactlenzen optimaal moeten zijn.

feb 2, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zachte contactlenzen in Rotterdam
Premium Wordpress Themes by UFO Themes