Varilux X-series glazen

Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet. Daarom blijven we bij Essilor werken aan het innoveren van onze producten, zoals Varilux. Het beste multifocale brillenglas is Varilux X-series, waarmee u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waarneemt. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.

MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN VOOR EEN MODERNE LEVENSSTIJL

Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Uw houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. U maakt gebruik van uw smartphone, kijkt naar uw tablet of pakt uw koffiemok terwijl u naar uw kinderen aan het appen bent.

Kortom, … alles wat ertoe doet gebeurt binnen handbereik.

Op basis van dit nieuwe kijkgedrag heeft het Research & Development team van Varilux een nieuw multifocaal brillenglas ontwikkeld, zodat u zonder compromis kunt genieten van alle afstanden binnen handbereik.

MEER KIJKVOLUME BINNEN HANDBEREIK

Varilux X-series maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: Xtend™. De Xtend-technologie zorgt voor een uitgebreid kijkvolume binnen handbereik. Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken.

GOEDGEKEURD DOOR BRILDRAGERS

Varilux X-series is geïnspireerd op brildragers en wordt mogelijk gemaakt dankzij 55 jaar innovaties.

Het Varilux Research & Development team stelt de eindgebruiker, u dus, centraal in het ontwikkelen van nieuwe producten. Het unieke ‘Live Optics®’-proces combineert de laatste optische onderzoeken met observaties en tests door brildragers gedurende het gebruik van de brillenglazen in hun dagelijkse bezigheden.

Om zeker te zijn van tevreden brildragers is Varilux X-series getest door 2.742 dragers verspreid over de wereld. De resultaten waren uitstekend.

feb 8, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Varilux X-series glazen
Premium Wordpress Themes by UFO Themes