Varilux E-serie

Bij de standaard multifocale brillenglazen treedt vaak beeldvervorming op, het zogenaamde ‘schommeleffect’. Voor veel mensen is dit een reden dat ze moeite hebben met het wennen aan een multifocale bril. De Varilux e-series introduceren daarom Swim Control™. De beeldvervorming is vaak het grootst aan de randen van de brillenglazen. Door hiermee rekening te houden en het brillenglas zeer nauwkeurig te ontwerpen, vermindert Swim Control™ schommeleffecten tot 50%. Hierbij speelt ook de productie met de voor Varilux unieke S Digital surfacing technologie een grote rol. Deze wordt met 5 patenten beschermd en niet voor niets, want deze technologie zorgt ervoor dat het hoogste niveau van precisie bereikt wordt en het glasontwerp tot in de finesses wordt gerealiseerd.

 

Verschil met Varilux S-series

De Varilux e-series zitten tussen volledig gepersonaliseerde multifocale brillenglazen en ‘standaard’ multifocale glazen in. De stap tussen deze twee was voorheen vrij groot, zowel qua prijs als kwaliteit. Varilux e-series springt in dit gat en zorgt ervoor dat meer mensen kunnen genieten van de uitmuntende Varilux prestaties. Met Varilux e-series is er een multifocaal brillenglas bij dat het kijkcomfort vergroot en de gewenningsperiode verkleint door enkele belangrijke oogparameters mee te nemen in het glasontwerp. Varilux S-series neemt nog meer parameters mee en is volledig gepersonaliseerd, waardoor bijvoorbeeld het schommeleffect tot 90% vermindert tegenover 50% voor Varilux e.-series. Hierdoor sluit Varilux S-series nog net wat beter aan op de wensen van fijnproevers die gaan voor het beste van het beste.

Wanneer u komt voor een nieuwe bril zullen wij uitgebreid advies geven en uitleggen wat de verschillen zijn in de glazen, u bent van harte welkom bij Turnhout optiek in de Zwart Janstraat in Rotterdam!

 

feb 8, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Varilux E-serie
Premium Wordpress Themes by UFO Themes