Turnhout Lens Club

Klik hier als u uw TLC lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen

Turnhout Optiek heeft voor U het Goed, Beter, Best TLC ontwikkeld. Met dit unieke systeem draagt u het hele jaar door op de voordeligste manier uw lenzen tegen een scherp maandtarief. Voor elk paar ogen is er een paar geschikte contactlenzen. Tijdens de aanpassing van uw contactlenzen kunt u uit verschillende kwaliteiten kiezen. De lenskeuze wordt afgestemd op Uw ogen. Turnhout Optiek beschikt over het volledige bereik contactlenzen. Alle lenzen zijn verkrijgbaar in het TLC. Wij kunnen u de beste oogzorg garanderen. U kunt 6 dagen in de week bij een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten een afspraak maken voor een contactlenscontrole, een herbeoordeling of een nieuwe aanpassing. Als uw sterkte of lenstype veranderd passen wij dit eenvoudig aan. De contactlensspecialisten van Turnhout Optiek in Rotterdam kunnen u exact uitleggen wat voor uw lenzen het lidmaatschapsbedrag is. Dit uiteraard altijd in de meest complete samenstelling; contactlenzen, volledige oogzorg en benodigde contactlens vloeistoffen.

Maak een afspraak met ons op 010 466 53 58 of stuur een bericht.

Klik hier voor de voorwaarden.

Pakketkeuze

Turnhout Optiek heeft binnen het TLC voor ieder oog een mogelijkheid. Afhankelijk van het budget wordt een pakket gekozen. Per kwaliteitskeuze zijn er verschillende pakketten. Elk met zijn eigen specifieke mogelijkheden. Het TLC begint altijd met het basis bedrag van €20,-. U krijgt voor dit bedrag elk half jaar nieuwe contactlenzen, contactlensvloeistof en de nodige oogzorg

Het totaal TLC bedrag wordt door Turnhout Optiek elke maand rond de 28e automatisch van uw rekening afgeschreven. Neem contact met ons op voor het maken van een beoordeling/informatie afspraak om gelijk te beginnen met de Turnhout Lenzen Club.

Voordelen

U draagt uw lenzen bij ons bijna altijd in het TLC. Om u als vaste klant van Turnhout Optiek een blijkt van waardering te geven hebben we een speciaal kortings systeem voor het TLC gemaakt. Deze kortingen zijn standaard voor de TLC klanten en voor hun partner en familie. Turnhout Optiek blijft altijd bezig de producten voor u zo voordelig mogelijk te houden.

Korting Product Waarde
15% Brillen, ook voor partner
15% Zonnebrillen, ook voor partner
10% Brillen, familie van TLC gebruiker
10% Zonnebrillen, familie van TLC gebruiker
100% Contactlenscontrole (2 per jaar) € 55,-
100% Oogdrukmeting € 10,-
100% Pachi meting € 10,-
100% Fundus fotos (2 per jaar) € 70,-
100% Algemene oogzorg € 15,-

 

mrt 27, 2015 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Turnhout Lens Club
Premium Wordpress Themes by UFO Themes