Over ons

Turnhout Optiek in Rotterdam bestaat al sinds 1933 en kent dus al een lange geschiedenis in het Oude Noorden van Rotterdam. De verhuizing van Turnhout Optiek in 2006 naar een nieuw pand aan de overkant van de Zwart Janstraat, heeft de winkel weer tot een toonaangevende opticien gemaakt in Rotterdam. Professionaliteit, perfectie & modieus zijn onze motto’s!

Bij Turnhout Optiek in Rotterdam, kunt u terecht voor; brillen, contactlenzen, lenzen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorapparaten, op maat gemaakte gehoorbescherming, opticien, optometrist, oogmeting, zonnebrillen, RayBan, Prada, Dolce & Gabanna, Dutz, Pro design, Etnia, Komono, Michael Kors, Silhouette, Gouden Brillen, Houten brillen, Vue d’or, W-Eye, WooDone, Dreamlite, Ciba Vision, Johnson & Johnson en nog veel meer.

Turnhout Optiek is al jaren een vertrouwd adres voor oogzorg, brillen en contactlenzen. In een ontspannen sfeer begeleiden wij u bij het kiezen van een montuur. Na een vakkundige oogmeting geven zij u een passend glasadvies. Of dat nu het meest comfortabele multifocale glas of het eenvoudigste leesglaasje moet worden. Van alle fabrikanten zoeken wij voor u het beste passende type glas. Het dragen van een bril is zeer persoonlijk Daarom hebben we voor iedereen een mooie bril bijvoorbeeld een Prada voor een dame, een Ralph Lauren voor een jonge man, een zwembril voor de zwemmers en leuke kinderbrillen voor de kleintjes. Voor iedereen een leuke bril.

Onze contactlens specialist meet alle soorten lenzen aan. Of het nu voor jonge meisjes is of voor mannen die Abraham al lang hebben gezien. Ook voor sport zijn er verschillende mogelijkheden. Zwemmen met lenzen in kan bijvoorbeeld. Of u kiest voor harde lenzen of zachte lenzen voor een dag, week, maand of jaar, alles kan. Lenzen met een leesdeeltje ook geen probleem. Voor haast iedereen is een passende lens.

Graag nodigen wij u uit om een oogmeting te laten doen, uw oogdruk op te laten meten en uw gezichtsscherpte te laten bepalen. Als u al een bril heeft dan meten we die meteen door en vertellen u of uw ogen veranderd zijn en of de glazen aangepast moeten worden.

Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.

Onze medewerkers

Lars Turnhout

berna

Berna Tanriverdi

Menno Theeuwkens

Christel Verwaaijen

Stefan Hogervorst

jun 7, 2019 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Over ons
Premium Wordpress Themes by UFO Themes