Nachtlenzen in rotterdam

Nachtlenzen dragen in Rotterdam? Turnhout Optiek past al sinds 2006 Nachtlenzen aan. Nachtlenzen zijn zeer praktisch voor mensen die veel achter de computer zitten. Om u te kunnen vertellen of u geschikt bent voor nachtlenzen kunt u een beoordelingsafspraak maken. U word geholpen door een contactlenzen specialist die volledig bijgeschoold is op de laatste technieken van nachtlenzen.

De kosten van de nachtlens komt bij ons in het TLC op €38.50 per maand. Dit is per paar Nachtlenzen gerekend inclusief controles en waterstof peroxide vloeistof voor het reinigen van uw lenzen. Mocht u een intensievere reiniging nodig hebben dan word het €48.50 per maand. En voor de Multifocale nachtlenzen begint het op €48.50 per maand en kan oplopen tot €58.50 per maand.

Voor het aanpassen van uw Nachtlenzen worden eenmalige aanmeet kosten gerekend. Voor nachtlenzen zonder leesgedeelte €100.- Voor nachtlenzen met leesgedeelte €150.- te betalen bij bestelling. Het aanpas traject van de verte Nachtlens neemt gemiddeld 2 weken in beslag. Bij lagere sterktes gaat de aanpassing in 1 fase (1-2 weken). Bij hogere sterktes gaat de aanpassing in 2 fasen (3-5 weken). Als het traject van de multifocale nachtlenzen worden gestart gaat het altijd in twee delen. Eerst moet de verte sterkte helemaal correct zijn en daarna worden er nieuwe lenzen besteld die ook het leesgedeelte in het oog aanbrengen.
Turnhout Optiek levert in Rotterdam nachtlenzen als aanvulling op ons contactlenzen assortiment.

apr 18, 2016 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nachtlenzen in rotterdam
Premium Wordpress Themes by UFO Themes