Macupro

Macupro draagt met zink bij aan het behoud van het normale gezichtsvermogen, ondersteunt met vitamine C het immuunsysteem en bevat ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper.

EEN GEZONDE OOGFUNCTIE IS BELANGRIJK
Parijs, Berlijn, Pisa… een gezonde oogfunctie is belangrijk voor 50-plussers, die wat willen zien van de wereld. Maar ook thuis bij het lezen of tv-kijken en op straat in het verkeer zijn onze ogen van groot belang. Gelukkig kunt u zelf veel doen om bij te dragen aan het behoud van uw normale gezichtsvermogen en om uw immuunsysteem te ondersteunen. Niet roken bijvoorbeeld en eten volgens een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon.

HOE ZIT HET PRECIES?
Het oog is een ingenieus instrument, dat bestaat uit verschillende onderdelen met een specifieke taak. Samen zorgen ze ervoor dat wij kunnen zien. Licht valt in het oog en passeert het transparante hoornvlies. Via de pupil bereikt het licht het binnenste deel van het oog. De lichtbundels bereiken via de natuurlijke lens het netvlies. De cellen van het netvlies zetten het licht om naar elektrische prikkels. Via de oogzenuw bereiken deze de hersenen, die ervoor zorgen dat wij het beeld waarnemen.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.47.28

HET BEGINT MET GEVARIEERD ETEN
Een rijk en gevarieerd voedingspatroon draagt door zink bij aan de gezondheid van uw ogen en door Vitamine C aan uw immuunsysteem.

“ Zorg voor een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon”

Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.50.53

HET GEMAK VAN MACUPRO®
Macupro is een oogformule met zink en vitamines. Macupro ondersteunt met zink de conditie van het oog en met vitamine C het immuunsysteem. Verder bevat Macupro ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper. Daarmee is het ook een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse voeding.
Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.56.55


VOEDINGSSUPPLEMENT MET O.A. ZINK EN VITAMINE C
Gezond en gevarieerd eten is goed voor uw ogen, maar in de praktijk van alledag niet altijd even eenvoudig. Macupro bevat onder andere zink en vitamine C en is een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse maaltijden.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.58.08


MAKKELIJK IN TE NEMEN ALS CAPSULE OF POEDER
Neem tweemaal daags één Macupro-capsule in met water tijdens of na de maaltijd. De capsules mogen eventueel worden geopend en vermengd in een koude vloeistof, zoals melk of yoghurt, als u dat prettiger vindt
om in te nemen.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.58.15


VOEDINGSSUPPLEMENT MET O.A. ZINK EN VITAMINE C
Gezond en gevarieerd eten is goed voor uw ogen, maar in de praktijk van alledag niet altijd even eenvoudig. Macupro bevat onder andere zink en vitamine C en is een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse maaltijden.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.58.21

GEEF UW OGEN GOED DE KOST!
Wilt u meer weten over hoe u uw ogen goed de kost kunt geven?
Op www.macupro.nl vindt u snel en eenvoudig meer informatie.

Dit zegt de wetenschap erover:
1. AREDS2 Report1-1
2. AREDS2 Jama mei 15-1
3. Richtlijn-LMD-GEAUTORISEERDE-VERSIE-270314

Dit zegt het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) erover:
1. Evidence-report-bij-richtlijn-LMD
2. Update-netwerk-MA-van-der-Reis-et-al.-bij-richtlijn-LMD
3. Richtlijn-LMD-GEAUTORISEERDE-VERSIE-270314

Wij hebben de verschillende supplementen die op de markt verkrijgbaar zijn onderzocht op de hoeveelheden van de in de Areds2 studie aanbevolen hoeveelheden in te nemen per dag. Hieruit blijkt dat Macupro de enige is die op alle benodigde supplementen en ingrediënten 100% scoort.

macupro

Waarschuwing
• Macupro niet gebruiken bij zwangerschap, een wens hiertoe of tijdens de borstvoedingsperiode • Buiten bereik van kinderen bewaren • Gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gezonde en gevarieerde voeding • Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden • Bewaren op koele, donkere en droge plaats (15-25°C).

feb 8, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Macupro
Premium Wordpress Themes by UFO Themes