Harde contactlenzen

Harde contactlenzen. In Rotterdam zijn wij toon aangevend op bijzondere en de meest moderne vorm van harde contactlenzen aanpassen.
De moderne vorm stabiele lenzen of RPG lenzen laat Turnhout Optiek eigenlijk altijd voor u op maat maken. De levensduur van een harde contactlens is in de loop der jaren veranderd. De moderne lens laat meer zuurstof door. Dit gebeurd door kleine kanaaltje in de lens. Deze kanaaltjes raken na ongeveer een jaar verstopt en is de lens niet meer geschikt om de dragen. Turnhout Optiek kan met een Topograaf het oog op vele duizenden punten opmeten en een lens precies naar de vorm van het oog laten maken. De lens wordt eigenlijk een copy van de voorzijde van het oog. De sterkte wordt hierin verwerkt.

Voornamelijk op het gebied van aanpassingen op droge ogen en de harde contactlenzen met leesgedeelte zijn wij de afgelopen 40 jaar gespecialiseerd.
Wij kunnen harde contactlenzen op het hoogste niveau aanpassen. Hierdoor kunnen wij de meest ingewikkelde aanpassing tot een goed einde brengen. U kunt contact opnemen voor het maken van een beoordeling / informatie afspraak voor uw harde contactlens advies op 010 466 53 58.

apr 18, 2016 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Harde contactlenzen
Premium Wordpress Themes by UFO Themes