Gouden brillen in Rotterdam

Gouden Brillen op maat gemaakt
Het mooist denkbare voor een brildrager is dat de bril op maat gemaakt zou kunnen worden. Met goud kan dit. Het montuur kan naar al uw wensen gemaakt worden. De lengtes van de veren, breedte van de neus in dik of dun materiaal, alles kan.

In onze winkel hebben we een aantal zeer fraaie voorbeelden van gouden brillen. Natuurlijk helpen we u bij het uitzoeken van het des gewenste model en de uitvoering. Omdat het montuur speciaal voor u gemaakt wordt laten we altijd ook netjes uw naam in het montuur graveren. Subtiel maar toch het bewijs van speciaal handwerk.

Voor de vervaardiging van deze gouden monturen gebruiken we het vakmanschap van een Nederlandse goudsmit, die zich heeft gespecialiseerd in brillen. Houdt u er rekening mee dat afhankelijk van uw wensen, het vervaardigen van een gouden bril en het verkrijgen van de goudkeur stempels erin ruim 4 tot 6 weken duurt.

Natuurlijk hebben wij in de winkel naast double ook reeds gemaakte massief gouden brillen. Turnhout Optiek levert in Rotterdam zeer exclusieve handgemaakte gouden brillen.

mrt 16, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gouden brillen in Rotterdam
Premium Wordpress Themes by UFO Themes