Gepolariseerde glazen

Polariserende glazen zijn kwaliteitsvolle zonneglazen, die u een optimaal zicht geven.

Wanneer zonnestralen reflecteren op een vlakke oppervlakte (wegen, ruiten, dashboard, wateroppervlakte, sneeuw,..), ontstaat er een oogverblindende schittering, die uw zicht belemmert. Die schittering geeft niet enkel een storend  gevoel, maar kan ook gevaarlijk zijn tijdens het rijden.  Klassieke zonnebrillen kunnen wél de lichtintensiteit verminderen, maar kunnen deze schittering, ontstaan door lichtweerkaatsing, niet voorkomen.

Polariserende glazen bevatten een speciale plastic folie die de reflectie absorbeert.  Deze folie is een polariserende filter, die de schittering en weerkaatsing tegenhoudt. Op die manier, geniet u van een zeer groot kijkcomfort in alle omstandigheden.  Polariserende glazen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen en bruin.  U kunt de kleuren bij ons in de winkel zien en u kunt dan zelf ervaren welke kleur het beste bij u past.

Voordelen

  • U wordt niet meer verblind door de lichtweerkaatsing, die ontstaat door de reflectie van zonnestralen op water, wegen of andere vlakke oppervlakten.
  • U heeft een beter zicht, doordat de zonnestralen worden gefilterd.
  • De perceptie van kleuren, contrasten en reliëfs leunt dichter aan bij de realiteit.
  • U geniet steeds van een optimale bescherming voor uw ogen en uw zicht.

polar_exemple_norm polar_exemple_solarpolar_exemple_polar

Zonder glazen                Gekleurde glazen          Gepolariseerde glazen

feb 8, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gepolariseerde glazen
Premium Wordpress Themes by UFO Themes