Phonak Lyric

De Lyric is het eerste toestel dat niemand kan zien, u zelf niet dagelijks in en uit hoeft te doen, waarmee u gewoon kunt douchen en zwemmen, waarmee u probleemloos kunt sporten, waarmee uw natuurlijk richting horen in tact blijft en waarvan de batterijen enkele maanden mee gaan!

lyric2
Onzichtbaar
De Lyric wordt volledig in het oorkanaal geplaatst door onze audicien specialisten Lars Turnhout, hij is hier speciaal voor opgeleid. Dankzij de diepe plaatsing blijft de Lyric volledig onzichtbaar van buitenaf en stelt u in staat om weer van uw gehoor te genieten. En het maakt niet uit hoe dichtbij iemand staat, de Lyric blijft onzichtbaar.

lyric3
Moeiteloos
De Lyric wordt dicht bij het trommelvlies geplaatst en maakt gebruik van de natuurlijke anatomie van het oor om achtergrondgeluiden te minimaliseren en geeft een natuurlijke geluidskwaliteit. Het dragen van de Lyric is zo moeiteloos dat u gewoon vergeet dat u een hoortoestel draagt, u hoeft geen batterijen te vervangen, geen onderhoud en u houdt het toestel 3 maanden lang in.

lyric4
24/7
De Lyric wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week, gedurende 3 maanden gedragen. Het kan worden gedragen tijdens alle dagelijkse activiteiten – zoals douchen, praten over de telefoon, sporten, met koptelefoon en zelfs ’s nachts tijdens het slapen. U draagt de Lyric dus dag en nacht. Met de speciale magneetpen kunt u het toestel aan en uit zetten als u behoefte heeft aan stilte. Bijvoorbeeld tijdens het slapen, het lijkt dan of u slaapt met slaapdoppen. Aan de magneet zit een noodhulpstuk zodat u zelf, in geval van nood, het hoortoestel uit kunt doen, bijvoorbeeld bij een acute ziekenhuisopname. Liever doen wij dat voor u met onze gegarandeerde 24-uurs service, desnoods bij u thuis.

 

Kosten
Gedurende 1 jaar lang plaatsen wij iedere 3 maanden, of indien nodig eerder, een nieuwe Lyric in uw oor. U betaald €140 per automatisch incasso per oor per maand of € 1600 per oor in de winkel met contant of via pin. De eerste maand geldt als betaalde proefperiode en gedurende deze periode mag u ons de Lyric teruggeven als deze niet bevalt.

Goed om te weten
Dit toestel is niet geschikt voor mensen; die bloedverdunners gebruiken, recentelijk een chemo-kuur hebben ondergaan, de laatste 6 maanden een bestraling hebben gehad in het hoofd/hals gebied. ook is de Lyric niet geschikt om mee te skydiven of diepzeeduiken. Normaal zwemmen in een zwembad, douchen, in bad of vliegen kan zonder problemen.

De Lyric in één oogopslag

  • Zeer klein (lengte van 12 mm) en beschikbaar in diverse maten.
  • Biocompatibele zachte schuimafdichtingen voor de best mogelijke pasvorm in de gehoorgang.
  • SoundLync-afstandsbediening voor in- en uitschakelen en volumeregeling.
  • Draadloos te programmeren met de Lyric-programmeerpen.
  • Speciaal ontwikkelde bescherming tegen vocht en oorsmeer.
  • Specifiek ontwikkelde batterijtechnologie waardoor de Lyric enkele maanden in de gehoorgang kan blijven zitten.
  • Inclusief verwijdergereedschap, voor noodgevallen.
  • Elke Lyric dient na enkele maanden te worden vervangen door een nieuw Lyric-toestel wanneer de levensduur van de batterij verstreken is.

lyric5

De Lyric aanpas bereik
De Lyric is ontworpen voor mensen met een lichte tot matig-ernstig gehoorverlies.

Henk Jan Smits over het gebruik van de Phonak Lyric

 

 

1450444444433

feb 8, 2018 | Posted by in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Phonak Lyric
Premium Wordpress Themes by UFO Themes